www.joking.se
Valutor:
stickade tröjor dam,festklänningar stockholm,kjolar online,leggings byxor,barnkläder online
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vårt engagemang för sekretess

Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara våra online informationspraxis och de val du kan göra om hur informationen samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Informationen vi samlar:

Detta tillkännagivande gäller all information som samlas in eller skickas på webbplatsen [företagsnamn]. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personuppgifter som samlats in på dessa sidor är:

Namn

Adress

E-postadress

(etc.)

Hur vi använder information:


Vi använder den information du lämnar om dig själv när du beställer en beställning för att slutföra den beställningen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen.

Vi använder den information du lämnar om någon annan när du gör en beställning för att skicka produkten och bekräfta leveransen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen.

Vi använder returadressadresser för att svara på det mail vi mottar. Sådana adresser används inte för något annat syfte och delas inte med utomstående parter. Du kan registrera dig på vår hemsida om du vill få vår katalog samt uppdateringar om våra nya produkter och tjänster. Information du lämnar på vår hemsida kommer inte att användas för detta ändamål om du inte fyller i registreringsformuläret.

Vi använder icke-identifierande och aggregerad information för att bättre utforma vår webbplats och dela med annonsörer. Till exempel kan vi berätta för en annonsör att X antal personer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja någonting som kan användas för att identifiera dessa individer.

Slutligen använder vi eller delar inte personligt identifierbar information som lämnats till oss online på sätt som inte är relaterade till de som beskrivs ovan utan också ger dig möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

säkerhet

Vår hemsida är:

• 99,9% GRATIS från Hacker-brott.

• Testad för tusentals sårbarheter inklusive FBI / SANS TOP 20.

• Meddelas omedelbart av eventuella nya sårbarheter som kan uppstå.

• Säker från identitetsstöld och kreditkortsbedrägerier.

• I enlighet med Gramm Leach-Bliley, Children's Privacy, HIPAA och Sarbanes Oxley Acts.

tillbaka
Copyright © 2020 www.joking.se